Zaterdagavond 18 februari, PSV away!

IMG_5696

Vanwege het absurde vervoersregime moeten we de kaartjes 2 maal omwisselen

Foto 18-02-17 18 49 45

Na het ontvangen van omwisselbiljet 2 zetten we koers richting het Philips stadion

IMG_5697

Waar we na de 2e keer omwisselen ons naar het uitvak begeven

Foto 18-02-17 19 24 53

Met veel te weinig man nemen we plaats in het uitvak.

IMG_5708

Foto 18-02-17 19 27 33

16810248_1641532186152272_1268816182_o

IMG_5711

Voorafgaand aan de wedstrijd wordt het publiek getrakteerd op een lichtshow, fuck de commercie!

IMG_5724

IMG_5728

IMG_5731

In de 2oe minuut mag Marco van Ginkel PSV met een penalty op voorsprong proberen te schieten

IMG_5735

Ook in het andere deel van het uitvak, dat verkocht werd aan PSV supporters, bevond zich een handje vol NEC’ers

IMG_5736

IMG_5738

Gelukkig schiet Ali Messaoud binnen 10 minuten na de penalty de 1-1 binnen. Er blijft hoop!

IMG_5741

Rust! Tijd om de trappenmarathon te lopen voor een welverdiend broodje frikandel

IMG_5742

Als de 2e helft nog geen 10 minuten bezig is, staat NEC weer op een achterstand

Foto 18-02-17 21 02 55

Voor scheidsrechter Kamphuis zou een bezoek aan de opticien niet overbodig zijn

IMG_5744

IMG_5746

Ondanks de strijd, de inzet van Nijmeegse kant en het beroerd voetballende PSV word het 3-1