Fotoverslag: NEC – Heracles

IMG_5838

NEC – Heracles staat op het programma. Voor dat de wedstrijd wordt gespeeld, speelt Good Old NEC tegen Good Old Heracles op de Eendracht

20170305_143039

Foto 05-03-17 14 58 49

IMG_5839

Zodra alles in het stadion hangt, gaan we aan de gang op VAK 080

Foto 05-03-17 15 15 41 Foto 05-03-17 15 17 49 Foto 05-03-17 15 18 37 Foto 05-03-17 15 20 36

Terwijl de stewards zich voorbereiden op de match, duiken wij de Schup in voor het nodige bier

Foto 05-03-17 15 31 08

IMG_5843

Enkele pilsjes later is het dan zo ver, op naar het vak!

Foto 05-03-17 16 24 03

Foto 05-03-17 16 42 03

20170305-3937-003

Steun voor de mannen van trainer Hyballa, COME ON BOYS!

20170305-3926-002

Bob Franken, zoals gewoonlijk bedankt voor de foto’s!

Foto 05-03-17 17 36 16

Rust! In de rust krijgen de oude bekenden die eerder vandaag een wedstrijd speelden hun fotomoment

IMG_5876

De balt gaat weer rollen! NEC blijft druk houden en maakt het spel, dit smaakt naar meer!

IMG_5879

IMG_5883

In de 69e minuut komt NEC op een 3-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Hoogma, bedankt kerel!

IMG_5885

IMG_5894

Net zoals de Gofferttribune, staat de Hazenkamptribune een deel van de wedstrijd

IMG_5916

Kijken we erg uit naar de uitwedstrijd tegen ADO aankomende zaterdag. Een overwinning is zeker mogelijk! Aangezien de verkoop nog niet hard loopt, koop je kaarten en ga mee naar Den Haag!