Bekerfinale merchandise update!

Wil je er in de Kuip bij staan zoals al maanden in onze bekertifo’s wordt afgebeeld? Vanaf morgen is het eindelijk mogelijk de unieke buckethat en nekwarmer te kopen! Sta de 21e zo uniform mogelijk zij aan zij met je medesupporters in de Kuip. Morgen zijn wij vanaf 10:00 uur en tot 45 minuten na de training bij de poort rechts van de hoofdingang van de Goffert present met onze verkoopkraam. De buckethat & nekwamer zijn enkel als combinatie te koop en dat voor slechts €15,-!

Naast de combi buckethat & nekwarmer is vanaf zaterdag 13 april tevens ons bekerfinale shirt aan te schaffen. Op deze dag zijn wij op dezelfde plek als morgen te vinden van 11:00 tot 13:00 uur. Uiteraard zal er ook voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle de mogelijkheid zijn om de bekerfinale merchandising te kopen. Ook na afloop van deze wedstrijd zullen wij merchandise verkopen.

De bekerfinale stickerset was vorig weekend razendsnel uitverkocht. Deze is bijbesteld en zal vanaf volgende week zaterdag ook weer verkrijgbaar zijn!

Uiteraard zijn ook al onze bestaande items verkrijgbaar. Tot morgen!