Bony NOOIT in onze driekleur!

Gisteren hebben wij via verschillende media gelezen dat NEC bezig zou zijn met een nieuwe spits, Wilfried Bony. Erg verontrustend! Ieder met een beetje gevoel voor de club weet hoe dit zit. Waar zijn de zogenaamde cultuurbewakers binnen onze BVO? Is er dan niemand die het begrijpt?

Even terug naar de feiten. Toen ‘kind van de club’ Navarone F. ons verliet, walgde ieder terecht van zijn actie. Zo ook walgen wij van het idee van Wilfried Bony in onze heilige driekleur. Diezelfde Wilfried Bony die zogenaamd onze kelen doorsneed bij het vieren van een doelpunt in de derby. En ja, ook die Wilfried Bony maakte afgelopen oktober nog duidelijk dat hij, in aanloop van de derby, een vite$$enaar is. Een speler die zich in het verleden zo geprofileerd heeft, zal geen ondersteuning van ons krijgen. Wij kunnen ons niet identificeren met spelers als deze in ONS shirt.

Wij zullen Bony NOOIT accepteren in het heilige rood groen zwart. Zoek je heil bij die andere Gelderse Eredivisie club, maar niet bij ons!

Legio Noviomagum
HKN/East-Side
Nijmegen Fanatics
Bloedkuul Casuals