De Nijmeegse zegenboot zet koers richting Spanje!

Seizoenshelft 1 én kalenderjaar 2021 zit erop. Wat hebben we genoten dit jaar. Van een semi onverwachte promotie tot uitstekende resultaten in de Eredivisie.

Na de laatste wedstrijd van afgelopen jaar hebben we, gezamenlijk met NF en nieuwe jonge groep BKC, de spelersbus warm onthaald met tientallen fakkels, rookbommen en wat siervuurwerk. Een dank voor de inzet en het geleverde werk van afgelopen jaar.

Vandaag hebben we dezelfde lijn doorgezet. De positieve lijn die in 2021 was ingezet en doorgepakt moet worden in dit jaar. De selectie vertrekt vandaag naar Andalusië, het zuiden van Spanje. Voorafgaand hadden zij nog één training. Deze werd door ons bezocht met een doek en wat bijpassende rook.

Bij het stadion hingen de doeken die ook getoond werden na de uitwedstrijd tegen Willem II: Bedankt voor het onvergetelijke jaar! De ballenvanger werd aangekleed met een groot doek. Het doek beelden de spreekwoordelijke Nijmeegse zegenboot die afkoerst naar Spanje. Rook uit schoorstenen maakt het geheel compleet!

We staan er ontzettend goed voor, wat de eindbestemming dit jaar moet worden is ons duidelijk! We zien jullie weer in Spanje.

Legio Noviomagum