Foto’s van Heel Nijmegen kleurt rood groen zwart

In aanloop naar de kwartfinale voor de KNVB Beker wedstrijd tegen VVV Venlo deden wij gezamenlijk met SV NEC en HKN/Eastside een oproep. Een oproep om NEC te steunen vanuit huis. Helaas door de huidige tijd noodgedwongen. Desalniettemin is het zaak om te laten zien dat de club leeft!

Na de fantastische opkomst afgelopen zaterdag stroomde vrijwel direct de mailtjes binnen met foto’s van NEC vlaggen. Niet alleen in Nijmegen maar ook foto’s van omliggende plaatsen én eentje uit Miami. Zelfs de geëmigreerde NEC’ers spreken hun liefde voor de heilige driekleur uit!

Via deze weg willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te mailen. Dat nog vele jullie mogen volgen.

De aankomende dagen zullen wij dagelijks deze fotopagina bijwerken. De foto’s kunnen tot en met de wedstrijddag worden ingezonden.

Geef gehoor aan de oproep en hang uit de vlag van NEC tot en met woensdag aanstaande!

Update 8-2:

De nieuwe foto’s zijn toegevoegd aan deze pagina! Helaas bereikte ons vandaag het nieuws dat de wedstrijd niet doorgaat woensdag aanstaande. Dit in verband met de weersomstandigheden. De wedstrijd is één week uitgesteld. Laat om die reden je vlag nog een extra week hangen tot en met woensdag 17 februari!

Een extra week rood groen zwart in ons besneeuwde Paradise City én omgeving niet te vergeten!

Foto’s 7-2:

Foto’s 8-2:

Foto’s 9-2:

Foto’s 10-2:

Foto’s 11-2:

Foto’s 13-2:

Foto’s 15-2:

Foto’s 17-2: