Fotoverslag: Cambuur – NEC


Wederom naar het Noorden, ditmaal voor uitwedstrijd tegen Cambuur. Weken voor de wedstrijd werd al duidelijk dat we met een vol uitvak paraat staan in Leeuwarden. 400 Nijmegenaren op bezoek!

Gedurende de warming up kunnen de spelers al genieten van sterke vocale ondersteuning. Die vocale ondersteuning die bij de opkomst der teams nog wat opgekrikt wordt. De nodige rookvorming mocht wederom ook niet ontbreken. 

De bal rolt nog geen 2 minuten of Okita is al trefzeker. Wat volgt is een nóg gepassioneerdere sfeer in het uitvak. Zelfs de gelijkmaker van Cambuur brengt daar geen verandering in. Vocaal lijken we de enige in het stadion!

Na de prachtgoal van Vet is het feest compleet. Na een afterparty van een kleine drie kwartier in het uitvak gaan we met de drie punten op zak naar de Keizerstad. We kunnen er inmiddels wel van spreken dat de doelstelling behaald is. 

Zaterdag zitten we hopelijk weer met een gevuld uitvak in het Goffertstadion als FC Twente op bezoek komt. Een ideaal scenario om wederom alles te geven! Tot zaterdag.