Fotoverslag: NEC – FC Utrecht


De eerste midweekse speelronde van het seizoen brengt FC Utrecht naar Nijmegen. Zij die met een uitverkocht uitvak aantreden in de Goffert. 

Een niet heel speciale wedstrijd zou je zeggen. Maar wel voor een van onze NULTACHTIG boys. Waar we eerder dit jaar hem een hart onder de riem staken, kunnen we hem nu weer verwelkomen op het VAK. Met tekstdoeken en onder gezang kreeg hij zijn welkom! Gestreden en gewonnen. Mark je bent een held!

Dan die wedstrijd. Een vroege eerste tegentreffer is voor ons des te meer motivatie om een tandje erbij te geven. De vocale ondersteuning slaat over op de rest van het stadion, bij vlagen gaat het écht hard! Ook na de 0-2 blijft het uitvak nauwelijks hoorbaar, het geluid komt hoofdzakelijk van Nijmeegse zijde. 

Als ook de 0-3 valt gaat de focus op de eerst volgende thuiswedstrijd. De derby. Iedereen zal weten dat alles gegeven moet worden! 

Nog twee uitwedstrijden en een interland weekend tot de Gelderse derby. Zaterdag reizen we wederom af naar Rotterdam, op naar de Kuip!