Fotoverslag: NEC – Fortuna Sittard (Beker)

Donderdagavond 18:30 uur is de Goffert het strijdtoneel voor NEC-Fortuna Sittard

De Goffert zal vandaag akelig leeg blijven, de beker lijkt niet zo te leven

Daar gaan we!

Ondanks het lage aantal toeschouwers, is NULTACHTIG veruit het best gevulde vak

De 1-0 voorsprong die NEC creëerde in de 20e minuut wordt al binnen 3 minuten weggevaagd. Door een (domme) fout weet Fortuna door middel van een penalty de 1-1 op het scorebord te zetten

Het VAK is vocaal erg goed aanwezig, dit slaat over op het veld. We zien heel behoorlijk voetbal van de Rood-Groen-Zwarte!

De 2-1 zal niet veel later vallen

Sven Braken weet de netten te vinden

Tijd voor nog meer gekte op ’t VAK

En door!

Vol strijd wordt de 1e helft gespeeld

Rust!

De 2e helft gaat weer van start, wij laten ons weer horen!

In de 2e helft blijft er goed gevoetbald worden door de mannen van Jack de Gier

Helaas weet Fortuna NEC te overklassen, een doelpunt in de 66e en 85e minuut zorgen voor een overwinning voor de gasten uit Sittard

Gevochten is wat onze Nijmeegse strijders hebben gedaan, helaas zonder rendement. Deze manier van voetbal biedt perspectief!