Matchday! Vandaag speelt ons NEC thuis, ditmaal tegen Jong Ajax

Een koude winteravond betekent drukte in de Schup

Daar gaan we!

‘Supporters door heel het land ontevreden, door de KNVB wordt er weggekeken!’ Stop de beloften!

Voorafgaand aan de wedstrijd is er 1 minuut stilte voor Cees ‘de klever’ Kornelis

R.I.P. Cees de klever!

Wanneer het eerste fluitsignaal heeft geklonken gaan we luid achter de club!

Fuck lege uitvakken, fuck beloften teams in de Jupiler League!

Stop de beloften!

Ondanks dat de eerste helft redelijk troosteloos was, weten wij ons wel te vermaken op de tribune

Rust! Met een tussenstand van 0-0 duiken de spelers de kleedkamer in

Voor onze vrienden uit Schotland, zij die in de finale van League cup staan! ‘Come on Steelmen! Bring the cup to Motherwell’

Let’s go!

De spelers staan nog geen 5 minuten op het veld of NEC komt op achterstand, 0-1…

Gelukkig weet Mo Rayhi nog binnen 10 minuten de gelijkmaker binnen te schieten

We zijn nog niet bijgekomen van de 1-1 of Guus Joppen schiet de 2-1 binnen!

Het volume op het VAK gaat weer een tandje harder

Niet alleen herrie van VAK 080, maar ook de Gofferttribune laat zich horen!

Ja hoor! Het eindsignaal heeft geklonken!

‘De jeugd heeft de toekomst’

De 3 punten blijven in Nijmegen!

“Ja wij zijn NEC, komen uit de Keizerstad!”

Na de wedstrijd vinden de dames en heren in blauw het nodig om onrust te zaaien. Niks gebeurt maar toch persoonlijke gegevens willen noteren van supporters. Uitstekend gedaan weer, helden!

Maandag speelt NEC uit tegen Telstar, niet de meest gunstige uitwedstrijd voor een maandagavond. Maar zorg dat je er bij bent!