Fotoverslag: NEC – NAC

Het is stil, erg stil. Al een veel te lange tijd is het stil in de Nederlandse stadions. Wie snakt er niet naar een beetje reuring bij het voetbal?

Afgelopen maandag hebben wij hier op een verantwoorde wijze verandering in gebracht. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hoe gaan we het doen en vooral wat gaan we doen? Dat onze club zo nu en dan de ondersteuning van supporters mist is geen geheim.

Berichtjes worden kort dag verzonden, met zo’n 70 man wordt er verzamelt om 19:40 en vijf minuten later zetten we de pas in naar het Goffertstadion. Daar waar we positie innemen bij de Hazenkamppoort, dichter bij het veld gaan we helaas niet komen. Bij opkomst der Nijmeegse Strijders laten we van ons horen! De volle 90 minuten wordt support gegeven. Kelen worden schor gezongen en de trommel houdt ritme, top!

Het resultaat op het veld was helaas minder positief, de wedstrijd wordt verloren met 0-2. Na het laatste fluitsignaal komt de selectie richting de poort om ons te bedanken.

Volle focus op de play offs. In de seizoenkaartcampagne gaan wij voor goud, zo ook verwachten wij dat de spelers op het veld voor goud gaan!