Fotoverslag: NEC – Sparta

De wedstrijd tegen Sparta zal een hete strijd worden, om te zorgen dat het niet aan ons zal liggen pakken we goed uit

Met een takeldoek op VAK 080 én op de Gofferttribune

Zodra het NULTACHTIG doek klaar is gaan we door met het echte werk! Een 30 bij 10 meter groot takeldoek

Matchday! De laatste voorbereidingen zijn getroffen en alles is getest, wij zijn er klaar voor!

Gedurende de PMDS worden de plannen in grote lijnen voorbesproken

De voorbereidingen verdienen de nodige tijd, in een nog nagenoeg leeg stadion bespreken we de actie

Taken worden verdeeld en de fotograaf verhuist naar de overkant voor de nodige kiekjes

De 1-0 voorsprong staat vanaf minuut 7 op het scorebord

Met de 1-0 voorsprong komen de spelers na rust de kleedkamer uit, er zal moeten worden gestreden als romeinen!

Vocaal blijven we luid aanwezig

We gaan nog wat harder in combinatie met ‘sit downs’

En door!

5 minuten voor het eind van de wedstrijd schiet Sparta de gelijkmaker in het goal, wederom wordt er met punten gemorst

Dat was het dan… Op voorhand zouden we wellicht tekenen voor een gelijkspel tegen Sparta. Als je een voorsprong zo laat weggeeft, moet je jezelf te rade gaan

‘If you love NEC, clap your hands’

Jackiegoal wordt luidkeels toegezongen na de wedstrijd

De dag is ten einde. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde actie van degelijke kwaliteit, de wedstrijd was niet onaardig en de sfeer zat er lekker in.

Vrijdag aanstaande speelt ons aller NEC uit tegen RKC. Voor ons een begin van een weekend Schotland. Vrijdagavond in Waalwijk, zaterdagochtend in Motherwell!