Fotoverslag: vite$$e – NEC

Laatste training:
Het weekend van de derby! De eerste weekenden waar we naar opzoek gaan zodra het speelschema bekend is. Enfin in de zomer is afgelopen weekend omcirkeld. Een weekend wat niet als vanouds is. Naar aanleiding van de Gelderse Derby in Nijmegen is er een uitsupportersverbod geïntroduceerd. Als je het ons vraagt is dat de makkelijke weg, zoals vorige week al kenbaar gemaakt werd op NULTACHTIG.

Geen bezoek aan ‘het grootste theater van Nederland’ motiveert ons om groots te gaan op de laatste training voorafgaand. Veel publiek vind zijn weg naar de Eendracht. Waaronder ook Marcel Boekhoorn, zijn betrokkenheid mag benoemd worden!

Met op de lange zijde een doek van ruim 300m2 aangevuld met rode, groene en zwarte rook op de achtergrond. En op de korte zijde de jongens van NF met een strakke pyro! De training voorzien van de nodige vocale steun zodat de selectie weet wat hen te doen te staat!

Uitzwaaimoment:
Net als bij de training werd er opgeroepen om naar het stadion te gaan zodra de bus vertrekt. Het laatste zetje moet hier gegeven worden en dat werd gedaan! Wederom is de boodschap duidelijk gemaakt, alles geven voor rood-groen-zwart!

Wedstrijd:
Over de wedstrijd zelf gaan we geen woorden vuil maken. Ieder heeft het zelf kunnen aanschouwen. Enige lichtpuntje was, als je het ons vraagt, ons doek. Dankzij NEC medewerkers opgehangen omdat wij niet welkom waren. ‘De derby verdient uitsupport!’