Legio collecteert!

Met de bekerfinale in zicht en al onze acties dit seizoen nog scherp op het netvlies, gaan de (online) collectebussen weer open!

Bij de uitdaging van het aantal vierkante meters van de Kuip die wij in het rood, groen en zwart willen omtoveren, komt ook een financiële uitdaging kijken. Dit in combinatie met het feit dat wij dit seizoen al alles behalve stil hebben gezeten, maakt dat jullie hulp harder nodig is dan ooit!

Aanstaande zondag zal daarom onze jaarlijkse collecte plaatsvinden. Voor de thuiswedstrijd tegen Heerenveen worden de collectebussen weer uit de kast gehaald. Vanaf het moment dat de Goffert open gaat zullen we bij de poorten rondom het stadion te vinden zijn. Er kan ook gepind worden. Uiteraard hoeft er niet gewacht te worden op zondag, want via de volgende link is nu ook al een bijdrage te leveren: https://bunq.me/legiodonatie. Ook een donatie via factuur is mogelijk, stuur daarvoor een mail naar info@legio-noviomagum.nl.

De opbrengst van de collecte zal zoals altijd volledig gebruikt worden voor sfeeracties ter ondersteuning van NEC. Uiteraard voor 21 april, maar ook voor al onze andere acties dit seizoen en volgend seizoen.

Zoals bij velen bekend is krijgen wij financieel ondersteuning van NEC en SV NEC. Ook doen wij eigen bijdrages en verkopen we merchandising waarvan de opbrengst ten goede komt van onze acties. Dit is helaas onvoldoende om onze pot te vullen voor het hele seizoen. Laat staan voor een seizoen met een bekerfinale. Om onze acties door te kunnen zetten in de frequentie waar wij naar streven, gaan we weer collecteren.

Wij hopen op vele gulle giften!

Legio Noviomagum