Legio voor de regio

In deze tijd van de zogenoemde Coronacrisis hebben we elkaar meer dan ooit nodig. We moeten elkaar hulp bieden waar mogelijk, denken aan elkaar en een oogje in het zeil houden. Vooral risicogroepen als ouderen en mensen met een verzwakte gezondheid verdienen nu extra aandacht.

Er zijn diverse maatregelen genomen door het kabinet om verspreiding van het virus te voorkomen. Eén daarvan is dat bewoners van verzorgingshuizen geen bezoek meer mogen ontvangen. Dit is enorm schrijnend, maar helaas zeer noodzakelijk.

Om deze groep bewoners van Nijmegen én omstreken een hart onder te steken hebben wij ze een kaartje in de brievenbus gedaan. Een kaartje om te laten weten dat we ze niet vergeten, een kleine moeite, maar een groot gebaar.

Na het inventariseren van het aantal bewoners in Nijmegen en omstreken zijn we binnen de groep met de pet rondgegaan, hebben we een kaartje ontworpen en deze laten drukken. Maar liefst 5000 keer kwam deze van de pers rollen. De kaartjes zijn met de hand ondertekend, Legio Noviomagum.

Van Ewijk tot Berg en Dal en van Lent tot Overasselt hebben we ons best gedaan alle verzorgingscentra te bezoeken en bij de bewoners stuk voor stuk een kaartje in de bus gedaan.

Wij denken, net als onze medemens, aan u!

Legio Noviomagum


Share This Post On