Legio voor de regio!

De decembermaand is weer aangebroken. Een maand vol festiviteiten en feestdagen. Helaas is deze maand niet voor iedereen een feestmaand. De minder bedeelde mensen in ons land hebben het in december niet makkelijk. Rondkomen is voor velen inwoners van ons land iedere maand weer een probleem, laat staan in een maand als december. Dit gaat ons allen aan het hart. Iedereen verdient een leuke en bovenal zorgeloze kerstviering!

Kerst, het feest van saamhorigheid. Het gevoel van saamhorigheid willen wij dit jaar versterken! Legio voor de regio! In samenwerking met Voedselbank Nijmegen gaan wij voedsel inzamelen voor de minderbedeelden in en om Nijmegen. De wedstrijd NEC – Almere City op 13-12-2019 zal in het teken staan van deze inzameling.

Wat kunnen jullie doen?
Bijna iedere NEC’er kan zijn bijdrage leveren! En dit hoeft niet veel geld of tijd te kosten. Gooi één (of natuurlijk meerdere) extra producten in je winkelwagen bij de wekelijkse boodschappen en doneer deze bij de inzameling rondom NEC – Almere City. Wij hopen dat iedereen die het een beetje kan missen, zijn bijdrage levert. Laat zien dat NEC groot is en dat wij er voor de regio zijn!

Waar kun je doneren?
Het doneren van voedsel voor Voedselbank Nijmegen kun je doen tegenover de ingang van Vak NULTACHTIG. Bij de NULTACHTIG graffiti piece, waar ook altijd de merchandise stand staat, zullen wij te vinden zijn. Ook zullen wij rondom het stadion borden plaatsen waar we iedereen wegwijs maken naar NULTACHTIG.

Zijn er nog regels aan het doneren?
Absoluut! Er zijn een aantal simpele regels waar rekening mee moet worden gehouden. Het is van belang dat de producten houdbaar zijn. Denk aan; koffie, thee, pasta, pastasaus, rijst, producten in blik of pot, etc. Verse én gekoelde producten zijn niet welkom. Dit levert (logistieke) problemen op. Let op! Het inzamelen betreft enkel voedsel, wij zamelen géén geld in!

Geef gul en hou hoog de naam van NEC. Zorg er gezamenlijk voor dat ook de minder bedeelde in en om Nijmegen kunnen genieten van een warme december maand.

Legio Noviomagum

Share This Post On