Nog één keer naar Arnhem!

Door de belachelijke situatie van onze buren kunnen wij onze ploeg niet steunen tijdens deze belangrijke wedstrijd. Ook de bond vind het blijkbaar prima dat, met als reden dat ze in Arnhem de zaken zo slecht op orde hebben, een hele groep supporters wordt geweigerd. Naast erg amateuristisch, is dit complete competitievervalsing en in onze ogen weer een nieuw vervolg van het einde voor uitsupporters in Nederland. Wij kunnen dit niet accepteren, daarom gaan we het zelf maar regelen.
Dit is een massale oproep aan alle gedupeerde NEC fans; samen nog één keer naar Arnhem! We spreken met zijn allen om 11:30 af op Arnhem centraal, om zo gezamelijk naar het Gelredome te lopen. Onderstaand zijn de verschillende manieren en routes om Arnhem centraal te bereiken.

Routes openbaar vervoer;
Trein:
Direct naar Arnhem
11:03 (Nijmegen CS) of 11:06 (Nijmegen Lent) sprinter naar Zutphen (11:14 Arnhem Zuid, 11:20 Arnhem centraal)
11:13 intercity naar Den Helder (11:26 Arnhem centraal)
11:24 intercity naar Zwolle (11:37 Arnhem centraal)
Omweg naar Arnhem
9:51 intercity naar Den Bosch > 10:38 intercity naar Utrecht > 11:09 intercity naar Arnhem centraal.

Bus:
Breng bus 330 of 331 beide naar Arnhem centraal.

Auto:
Direct naar Arnhem via de N325 of de A50.
Omweg naar Arnhem zonder snelweg door Oosterhout-Elst of Oosterhout-Bemmel-Huissen
Parkeren bij parkeergarage centraal (Willemstunnel 1) of parkeren bij de Rijnhallen/kronenburg garage aan het Gelredome.

Zorg jij, samen met ons, dat onze ploeg er niet alleen voor staat in Arnhem? Samen zorgen voor onvoorwaardelijke steun, of wij nou welkom zijn of niet.

Wij zien jullie daar!

LN’05, NF14 & HKN East side