Voedselbank inzameling

De decembermaand zit er weer aan te komen. Een maand vol festiviteiten en feestdagen. Helaas is deze maand niet voor iedereen een feestmaand. De minder bedeelde mensen in ons land hebben het in december niet makkelijk. Rondkomen is voor velen inwoners van ons land iedere maand weer een probleem, laat staan in een maand als december. In de tijd waarin we leven zijn steeds meer mensen afhankelijk van de voedselbank. Dit gaat ons allen aan het hart. Iedereen verdient een leuke en bovenal zorgeloze kerstviering!

Kerst, het feest van saamhorigheid. De saamhorigheid onder NEC’ers is groot. Overvolle vakken en enkel positiviteit. Wij willen dit gevoel breder trekken, net als voorgaande jaren. Legio voor de regio! In samenwerking met Voedselbank Nijmegen gaan wij voedsel inzamelen voor de minderbedeelden in en om Nijmegen. Zaterdag 17 december zal in het teken staan van deze inzameling.

Wat kunnen jullie doen? 
Bijna iedere NEC’er kan zijn bijdrage leveren! En dit hoeft niet veel geld of tijd te kosten. Gooi één (of liever meerdere) extra producten in je winkelwagen bij de wekelijkse boodschappen en doneer deze bij de inzameling bij ons Goffertstadion, Restaurant Bikkels. Wij hopen dat iedereen die het een beetje kan missen, zijn bijdrage levert. Laat zien dat NEC groot is en dat wij er voor de regio zijn!

Waar kun je doneren? Het doneren van voedsel voor Voedselbank Nijmegen kun je heel eenvoudig doen bij Restaurant Bikkels, direct naast de hoofdingang. Ter verduidelijking zullen wij doeken hangen, het valt niet te missen!

Zijn er nog regels aan het doneren? Absoluut! Er zijn een aantal simpele regels waar rekening mee moet worden gehouden. Het is van belang dat de producten houdbaar zijn. Denk aan; koffie, thee, pasta, pastasaus, rijst, producten in blik of pot, etc. Verse én gekoelde producten zijn niet welkom. Dit levert (logistieke) problemen op. Hetzelfde geldt voor alcohol. Let op! Het inzamelen betreft enkel voedsel, wij zamelen géén geld in!

Geef gul en hou hoog de naam van NEC. Zorg er gezamenlijk voor dat ook de minder bedeelde in en om Nijmegen kunnen genieten van een warme december maand.

Tevens is onze merchandise stand aanwezig. Met de nieuwe sjaals en kalenders maar ook de bekende stickerpakketjes, shirt en truien. Heb je nog geen kerstcadeaus? Kom vooral langs! De volledige opbrengst gaat zoals altijd naar sfeeracties. Betaling kan zowel cash als per pin. Op=op

Legio Noviomagum