Fotoverslag: Ajax – NEC

Eindelijk is het weer zo ver, eindelijk weer een awayday. Jongens wat hebben we hier naartoe geleefd. Beginnen met een van de sterkste clubs van de Eredivisie, altijd lastig!

Daar gaan we, matchday. Besloten wordt dat het vooraf smeren van de kelen prioriteit moet hebben. Vroeg in de middag is het Goffertpark de place to be. Ruim 100 gemotiveerde NEC’ers zijn present voor een drankje.

Rond de klok van 17:30 zetten we koers naar de bussen welke ons naar de hoofdstad brengen. Met maar liefst 700 man nemen we plaats in het uitvak. Direct laten we van ons horen. Men mag weten dat ons NEC leeft!

Over het vertoonde spel in de eerste helft hoeven we weinig woorden vuil te maken. Ajax is vele malen groter dan de Nijmegen Eendracht Combinatie. Op een stunt werd natuurlijk gehoopt maar realistisch gezien wisten we beter. Desalniettemin hebben de 11 rood-groen-zwarte kunnen genieten van onvoorwaardelijke steun. Want wat hebben wij genoten van de inzet van onze supporters. Een groot compliment naar ieder die aanwezig was en van zich liet horen!

Vrijdag aanstaande komt PEC Zwolle op bezoek. Koppen omhoog, de wedstrijd tegen Ajax snel vergeten en volle focus op PEC. De Goffert zal moeten kolken, schreeuw NEC naar de overwinning!