Fotoverslag: NEC – PEC Zwolle

Eredivisie in De Goffert! Het is verdomme alweer 4 jaar geleden. Dat tezamen met een (behoorlijk) gevuld stadion maakt de optelsom compleet. Tijd voor actie! En niet zo maar, we gaan voor maximaal. 

PEC Zwolle komt op bezoek in onze Paradise City. Al maanden voorafgaand zijn we bezig met de voorbereidingen op ‘de wedstrijd zonder beperkingen en met publiek’. Er wordt gefocust op een, voor ons, nieuw formaat: 66 x 10 meter. Mede dankzij sponsoren (ondanks de onzekere tijd) waren wij in de mogelijkheid om ons takel systeem uit te breiden. Dank gaat uit naar de sponsoren die het met hun bijdragen mogelijk gemaakt hebben. 

Enkele minuten voordat de spelers het heilige gras betreden vallen allen puzzelstukjes op hun plek. Daar prijkt een 660m2 doek aan de dak constructie van de Gofferttibune. Het doek schreeuwt ENIESEE. Dat zijn wij, dat is de club. De toon is gezet. Nog geen minuut nadat we NULTACHTIG betreden tikt huurling Ali Akman de bal tegen de netten! De stemming, die er al goed in zat, wordt nu enkel beter. 

Gedurende de wedstrijd steken we aanvoerder Rens van Eijden een hart onder de riem. Een steun die hij als geen ander verdient. Rens hou vol, kom sterker terug!

Hugo’s nachtmerrie wordt werkelijkheid. De Goffert trilt op zijn grondvesten, heel het stadion zingt en springt! Een ongekende vocale steun voor de Rood-Groen-Zwarte. Mede hierdoor is het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste 3 punten binnengeharkt worden. 

Aankomend weekend bezoeken we Heracles. Een overwinning is alles wat nodig is! Drie punten, doorpakken en blijven presteren.