Fotoverslag: NEC – FC Twente

In de weken voorafgaand aan NEC – FC Twente hebben we de voorbereidingen getroffen voor een actie rondom de wedstrijd. Op wedstrijddag treffen we de laatste voorbereidingen, voorbereidingen die in het water lopen door de harde wind. Met het oog op ons perfectionisme en gebrek aan tijd tot de wedstrijd moeten we de actie afblazen. 

Wat ook al gepland stond aan het eind van de middag was een gemeenschappelijke indrinksessie met mede Nultachtigers. Na de nodige slokken gaan we vol goede moed en onder luid gezang te voet richting het stadion. 

In het stadion treffen we (eindelijk) weer een gevuld uitvak, top! Vocale tegenstand is wat we lang gemist hebben. Als alternatief op onze geannuleerde actie hebben we de Gofferttribune bezaaid met grote zwaaivlaggen en banderies. Wat een tof geheel opleverde. 

Dan de wedstrijd, die wedstrijd waarin de VAR wederom een rol speelde. Na een behoorlijke eerste helft valt de rode kaart voor Akman. Discutabel of niet, de VAR naait ons weer. Met een man minder wordt er verloren, 0-2.