Fotoverslag: NEC – Go Ahead Eagles

De een-na-laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen brengt Eagles naar Nijmegen. Het Go Ahead Eagles van Kees van Wonderen is dezer dagen directe concurrent in de ranglijst. Een overwinning is daarom meer dan gewenst!

Op onze uitnodiging komt Edgar Barreto het begin van de wedstrijd op NULTACHTIG staan. Edgar die momenteel herstellende is van een blessure zat niet bij de wedstrijdselectie. Net als de wedstrijd in Utrecht, is minuut 8 deze wedstrijd voor Edgar. We tonen Edgar tekstdoeken en zingen hem toe, het hele stadion sluit aan met een staande ovatie en luid gezang als gevolg. Onze trouw voor Edgar is onvoorwaardelijk. Hoe langer de stilte aanhoud, hoe groter de twijfel wordt rondom onze TD. Is hij de juiste man voor NEC? Want laten we eerlijk zijn, de huidige situatie is NEC onwaardig. 

De brilstand op het scorebord blijft angstvallig lang staan. Nijmeegs eigen Ibrahim Cissoko brengt hier in de laatste minuut van de extra tijd verandering in, 1-0! Nijmeegse jongens die onze wedstrijden beslissen, wat houden we daar toch van. 

Over het ronduit waardeloze optreden van de stadion diskjockey gaan we het niet hebben. Woensdagavond gaan we met 800 man naar Eindhoven voor de laatste awayday van het reguliere seizoen. De play-offs liggen op de loer dus zullen we alles moeten geven!