Fotoverslag: FC Utrecht – NEC

Voor Nijmeegse begrippen was het een volksverhuizing! Een uitverkocht uitvak met 1200 man. Slechts 2 dagen had de verkoop nodig om uitverkocht te raken, ongekend. Reden genoeg om uit te pakken met een actie. 

Direct wordt gekeken naar shirtjes voor het gehele vak. Iedereen met elkaar in dezelfde shirts, Nijmeegse eenheid! Het kost een flinke duit maar dan heb je ook wat. Mede door een gulle bijdrage van NEC wordt het haalbaar. Zodra de monster opdracht van 1200 shirts naar de drukker is starten wij met het bijpassende spandoek voor het vak. 

In het eerste cluster gaan we naar Utrecht. Bij aankomst is er geen tijd te verliezen. Iedereen moet voorzien worden van een shirt! De shirts worden met open armen ontvangen en in de collectebussen worden gulle giften gedaan. Het vak stroomt vol met Nijmegenaren en de toon wordt in de warming-up al gezet. 

Zodra de bal rolt gaat de volumeknop een tikkie omhoog. Minuut acht is wederom een ode aan Edgar Barreto! De man die een nieuw contract verdient, NEC letten jullie op? 

Het geluk is niet aan onze zijde. Op het veld is het FC Utrecht die de pot wint. Op de tribunes hebben de 1200 NEC’ers geen minuut verzaakt. Een memorabele wedstrijd met een shirtje als aandenken. 

Mocht je onze collectebussen gemist hebben in Utrecht en alsnog een financiële bijdrage voor de actie willen leveren, klik dan op onderstaande link. 

https://bunq.me/StichtingLegioNoviomagum

© Orange Pictures