Nick, NEC’er in hart en nieren!

Enige tijd geleden kwam ons ter oren dat Nick Kersten, na 14 jaar trouwe dienst bij NEC, kiest voor de volgende stap in zijn carrière.

Nick, een vakidioot. Altijd aan het werk, overal te vinden waar gevoetbald wordt en niet te vergeten groots supporter van ons NEC. Niet altijd makkelijk als je een technische functie hebt en je te maken hebt met grote verantwoordelijkheden. Waarbij ook hoort dat je, terecht of onterecht, kritiek krijgt als spelers niet naar verwachting presteren. Maar waarbij je ook kan zien dat, mede door Nick’s werk, het fundament in de jeugdopleiding stabieler dan ooit is.

Wanneer wij aanwezig waren bij het stadion wist Nick ons altijd te vinden en voorzag hij ons van de nodige versnaperingen. Zijn oprechte interesse en waardering voor ons werk was altijd groot. Van deurrijmert tot klus middagen. Ook op verkoopmomenten weet hij ons te vinden.

Voldoende aanleiding om deze ras NEC’er en Nijmegenaar op onze manier te bedanken voor zijn jarenlange inzet. Een doekje werd aan de gevel van zijn huis gehangen. Nietsvermoedend kwam hij thuis terwijl wij met een afvaardiging in zijn tuin aan ‘t bier zaten!

Nick bedankt en succes met je verdere carrière.

Legio Noviomagum