Promotie! Ein-de-lijk

Wat was het een onvergetelijke dag, de Nijmegen Eendracht Combinatie terug op het hoogste niveau! De gehele wedstrijdbeleving begon al vroeg deze dag.

Laten we bij het begin beginnen. De voorbereidingen worden direct na de overwinning op Roda getroffen. Wat moeten we hebben? Spandoeken. NEC’ers, veel NEC’ers! En nog meer vuurwerk. Een ongekend vertrek van de spelersbus wordt gerealiseerd met gigantisch veel gemotiveerde supporters, grote duim omhoog voor hen! Luid gezang, vele knallen en nog meer plaatselijke rookvorming. Niet alleen bij het stadion, waar wij staan, maar ook op vele plekken op de route staan honderden supporters. De toon is gezet!

Dan die wedstrijd in Breda. Wat hebben we een spanning beleefd. Meer woorden moeten we er niet aan besteden, we zijn terug in de Eredivisie! Op naar het stadion.

Bij het stadion barst een feest los, het lijkt wel Nijmeegs nieuwjaar. Het bier vloeit rijkelijk, fakkels worden om de haverklap ontstoken net als cakes, shells, rookbommen enzovoort. Zodra de spelers arriveren en het podium betreden stijgt de temperatuur lokaal enorm. Een rode zee van fakkels, ongekend. We hebben gezopen, gelachen, gezongen en bovenal genoten.

Terug waar NEC thuishoort. Selectie, staf en alle andere NEC’ers bedankt voor dit prachtige moment!

Legio Noviomagum