Fotoverslag: Heracles – NEC

Zondags naar Almelo. Je zal het niet snel denken, maar de wekker moest gezet worden. Om klokslag 11:15 uur vertrokken de bussen vanaf Stadionplein 1 richting Almelo. Deze bizar vroege vertrektijd maakt niet alleen dat het eerste biertje er met frisse tegenzin in gaat maar ook dat we ruim 1,5 uur voor de wedstrijd arriveren.

Positie op het vak wordt ingenomen met mede NULTACHTIG’ers en andere fanatiekelingen. Dit maakt dat we vanaf de warming-up ons best doen om het team te voorzien van de nodige steun. Er wordt een tandje bij gezet zodra de wedstrijd begint!

Een vermakelijke eerste helft eindigt met een 0-0 tussenstand. Wel gaat ons NEC met één mannetje meer de kleedkamer in, een lichte voorsprong! Dit is iets wat vlak na rust zichtbaar wordt. Op het moment dat het uitvak vol gas aanzet, schiet Ali Akman de 0-1 binnen. Perfect, we nemen de leiding. Niet veel later wordt het uitbreiden van de score verzaakt. Een gemiste penalty van Jordy Bruyn maakt dat 0-1 op het scorebord blijft staan.

Als huidig nummer 1 van Gelderland met 6 punten uit 3 wedstrijden zijn wij meer dan tevreden met de start van de Eredivisie.